Ripsien pidennys

Ensimmäisellä kerralla ripsipidennys tehdään aina koko silmään, istutettavien ripsien määrä riippuu omien silmäripsien tuuheudesta. Ripsiä ei kiinnitetä suoraan ihoon vain n.0,5 mm etäisyydelle ihosta. Tästä syystä ripset eivät tunnu painavilta, eikä rasita omia luonnon ripsiä.

Ripset ovat yksittäisiä, synteettisestä silkistä valmistettuja säikeitä. Säikeet kiinnitetään asiakkaan omiin ripsiin yksitellen ripsi kerrallaan. Lopputulos on tyylikäs, luonnollinen ja tuuhea. Ripsiä on olemassa useita eri pituuksia ja kaarevuuksia sekä värillisiä ja glitter ripsiä. Ripsipidennysten kanssa et tarvitse ripsientaivuttajaa etkä ripsiväriä.

Ripsipidennykset pysyvät oikein käytettynä ja säännöllisesti huollettuna n. 2-4 viikkoa. Normaalisti oma ripsi irtoaa 60 päivän välein ja uusi ripsi kasvaa tilalle. Tästä syystä ripsipidennyksiä tulee täydentää 2-4 viikon välein, joskus jopa harvemmin, huoltoväli riippuu ihmisen yksilöllisestä ripsien irtoamisvauhdista. Hyvin istutetut ripsikuidut irtoavat luonnollisen ripsen mukana pois.

Ripsipidennysten laiton jälkeen on liima välittömästi kuiva eikä sinun tarvitse varoa niiden kastelua.

Ripsien hankaamista ja painelua tulee välttää, koska tämä voi murtaa liimasidoksen ja ripsi irtoaa ennenaikaisesti.
Öljypohjaisten meikinpoistoaineiden käyttöä ei myöskään suositella silmien alueella, öljyt nimittäin liuottavat liimasiteitä.

Mikäli sinulla on jotain lisäkysymyksiä, niin soita Nealle tai Hennille! :)