Hampaiden valkaisu

Haluatko sinäkin kauniimman ja säihkyvämmän hymyn? Valkoisena hohtava hammasrivi tuo itsevarmuutta kohtaamisiin ja on omiaan antamaan kanssaihmisille sinusta huolitellun ja raikkaan ensivaikutelman.

Uuden Eu-lainsäädännön, joka astui voimaan lokakuussa 2012, hampaidenvalkaisussa käytettävän vetyperoksidin määrä kosmetologin tekemänä saa olla korkeintaan 0,01%. Tämä lainsäädäntö koskee myös suuhygienistien ja hammaslääkäreiden tekemiä hampaidenvalkaisuja niin, että vetyperoksidin määrä laskee kuuteen prosenttiin.

Nyt asiakkaiden on mahdollista siis käydä turvallisessa ja edullisessa hampaiden valkaisussa ilman pitkiä jonotusaikoja ja suuria hammaslääkäri kuluja.

Maailman johtavaa valkaisutekniikkaa käyttävä Tzana -valkaisuhoito toteuttaa toiveesi alle 60 minuutissa. Tummentumat, kellastumat, tupakka, kahvi, punaviini – mikä tahansa onkin hymysi esteenä, valkaisu on täydellinen ratkaisu.

Valkaisussa käytetään peroksidittoman valkaisugeelin ja LED-valon yhdistelmää, jotka takaavat hyvän tuloksen. Vaikuttavana aineena valkaisugeelissä on Natriumperboraatti.

Yksi hoitokerta sisältää kolme valkaisujaksoa; geeli levitetään puhdistetuille hampaille, ja valo vaikuttaa 15 minuuttia kerrallaan, eli yhteensä 45 minuuttia. Yhden valkaisujakson jälkeen asiakas saa nähdä tuloksen peilistä, kunnes siirrymme seuraavaan jaksoon.

Valkaisulla saavutetaan keskimäärin 4-8 astetta vaaleampi lopputulos. Seuraavan tunnin aikana valkaisusta asiakas saa nauttia vain vettä ja seuraavat 24 tuntia tulisi välttää värjääviä aineita, kuten kahvi, tee, punaviini, cola, tupakka...

 Peroksiditon valkaisu on pinnallinen valkaisu ja kestää asiakkaan elintavoista riippuen 3-6 kuukautta.Valkaisu ei vahingoita hampaita, on täysin turvallinen ja palauttaa hampaille niiden luonnollisen sävyn. Toimenpide on täysin kivuton peroksidittomuutensa ansiosta! Menetelmä on sama, jota hammaslääkärit tekevät ja suosittelevat.

Tiivistettynä:

  • Turvallinen
  • Edullinen
  • Kivuton
  • Uusin teknologia
  • Välitön tulos